9000, 11000 és 13000 Ft-os havidíj kategóriáink vannak, függően attól, hogy jogosult-e a DSI szabályzata alapján kedvezményre, van-e aranyjelvényes időeredménye, vagy alapdíjat fizet-e az adott versenyző.

Utánpótlás korosztályokban törekszünk a régió jó színvonalú versenyein, teljes csapattal megjelenni, valamint kiemelten kezeljük a mindenkori korosztályos országos bajnokságokat is. A tapasztaltabb és eredményesebb versenyzők az ország minden pontján, valamint külföldön is gyakran versenyeznek.


Az úszóedzésekhez szükséges alapokról, fürdőruháról, úszósapkáról és úszószemüvegről mindenkinek magának kell gondoskodnia, a különböző edzéseszközöknél pedig korosztálytól függően próbál központilag gondoskodni az egyesület


Alapvetően igyekszünk az edzésidőpontokat a tanítási órákon kívül időzíteni, ez alól az idősebbeket érintő edzőtáborok lehetnek kivételek.


A délutáni edzések nagy része 15:00 és 18:00 között szóródik, a reggel is járók pedig 6:00 és 8:00 között úsznak.


Alapvetően nem, a versenyeztetési költségek egy eredményalapú jogosultsági táblázat alapján oszlanak meg a szülők és az egyesület között, minél eredményesebb valaki, annál kevesebb szülői hozzájárulást igényel a versenyzés.